top of page

SZERVEZETFEJLESZTÉSI TANÁCSADÁS

Hisszük, hogy ami a szervezeti hatékonyságot pozitív irányba képes változtatni, az szervezet fejlesztését jelenti.
A fejlesztési akciókat érdemes összehangolni a szervezet működési szintjének megfelelő tényezőkkel, úgymint a céljai, mérete, benne dolgozók tehetsége, a változásra való hajlandósága. 


Tudjuk, hogy a fejlesztés változtatások nélkül nem lehetséges, hiszen igaz a mondás -
“Ne várd a változást, ha ugyanúgy teszel, mint eddig!”

 
Mi abban tudunk segíteni, hogy a megálmodott célok eléréséhez szükséges fejlesztési akciók megfelelő mederben, eredményesen menjenek végbe úgy, hogy a szervezet az újat képes legyen napi működésébe beépíteni, hatékonyan alkalmazni. Így a vállalkozás gyarapodása, és/vagy hatékonysága megvalósul. 

prunus-mume-2136702_1280.jpg

Szervezetfejlesztést előmozdító és támogató szolgáltatásaink

  • Szervezeti működési diagnosztikai eszközök

  • Üzleti folyamatok modellezése és működési hatékonyság fejlesztése (BPM, BPR)

  • Változásmenedzsment folyamatok vezetése, koordinálása

  • Változásmenedzsment stratégiák kidolgozása és megvalósításában együttműködés

  • HR folyamatok kialakítása, illetve outsourcing szolgáltatások

  • Együttműködés fejlesztés, csapatépítő programok

Image by Paul Hanaoka

Üzleti folyamatelemzési eszközök

Az Innermetrix rendelkezik a piac legátfogóbb, tudományosan alátámasztott és valid eszközportfóliójával a szervezet,- és személyiségdiagnosztika területén. Ezekkel az eszközökkel támogatjuk a szervezeteket a lényegi kihívásaik és problémazónáik felismerésében, miközben a háttérben húzódó okokat feltárjuk és elkülönítjük, majd a megfelelő megoldásokat kifejlesztjük és alkalmazzuk.

 

A diagnosztika három szinten elemez.

Ennek a három dimenziónak az összehozása után, megkapjuk egy személy
"MI, MIÉRT és HOGYAN"-ját

1.

MI

a természetes tehetsége valakinek

Jól Teljesítő Szervezet – diagnosztika

Az általunk kifejlesztett diagnosztikai eszközzel felmérhető egy szervezet működésének erősségei és fejlesztendő területei a teljesítőképességének optimalizálásához. A diagnosztikai eszköz a munkatársak anonim véleményét és tapasztalatait használja fel az értékelésre. Eredménye hogy a vezetők egy átfogó tükröt és helyzetértékelést kapnak a szervezet működéséről, melyre alapozhatják a szervezet fejlesztéseit.

 

Főbb diagnosztikai dimenziók: Szervezeten belüli információáramlás és kommunikáció; Jövőkép és stratégia; Üzleti eredmények nyomon követése, Tanulás és fejlődés; Vezetői működés; Működési struktúrák, folyamatok; Felelősség és döntéshozatali megosztások értékelése;

HR tanácsadás és outsourcing szolgáltatások

HR stratégiák kidolgozása; Komplett HR funkciók ügyviteli rendszer támogatással, feladatok elvégzése, Toborzási és kiválasztási tevékenység, munkakörelemzések, Teljesítményértékelési rendszerek kidolgozása, Tudásmenedzsment, oktatás és képzésszervezés; elégedettség felmérések, támogató, szinten tartó beszélgetések, Bérstruktúrák kidolgozása, Képzési tervek készítése naprakész munkaügyi adminisztráció.
Kiszervezheti ránk a feladatokat!

Együttműködésfejlesztés és csapatépítés

Módszereink: team coaching folyamatok levezetése; csapatépítő programok és szervezeti rendezvények szervezése, lebonyolítása, mint pl: Vitorlás felfedezések, Irodai exitgames, Egyedi Élményparkok,

vállalati sportnapok, céges családi napok, vállalati események.


Módszereink egyik speciális értéke, hogy többet fog adni, mint egy egyszerű csapatépítő buli, mert a programok során nagy figyelmet fordítunk a napi munkába, szervezeti környezetbe való átültetésre is.

Személyre szabott megoldásokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

bottom of page