VEZETŐI KÉPZÉS

Sokszor van úgy, hogy szervezetfejlesztési munkánk során munkatársakkal való foglalkozások alkalmával kezelnünk kell:

“Könnyű a főnöknek, mert...”

Ebben nem értünk egyet a munkatársakkal.

A vezetői szék, sokszor magányos hely. A  döntéshozatalban, a felelősségvállalásban. Tanácsadói munkánk során azon vagyunk, hogy a vezetők számára be tudjuk tölteni a vezetés-szakmai barát szerepét.

A legjobb vezetőknek mindig vannak olyan tanácsadói, akik segítik Őt döntéselőkészítéssel, szakértelemmel, jó kérdésekkel. 

A vezetés művészete:

inspiráció és iránymutatás

Mi a vezetés? Egy egyszerű meghatározás, hogy a vezetés az a művészet, amely arra ösztönzi az emberek egy csoportját, hogy cselekedjen a közös cél elérése érdekében. Üzleti környezetben ez jelentheti a kollégák stratégiájának irányítását a vállalat igényeinek kielégítésére.

Ez a vezetői meghatározás megragadja annak alapvető elemeit, hogy képesek vagyunk és készek mások ösztönzésére. A hatékony vezetés (eredeti vagy kölcsönzött) ötleteken alapszik, de csak akkor valósul meg, ha ezeket az ötleteket olyan módon képes közölni másokkal, hogy eléggé motiválja őket ahhoz, hogy cselekedjenek, mivel a vezető akarja, hogy cselekedjenek.

Még egyszerűbben fogalmazva: a vezető inspirálja és irányítja a fellépést. Ez a személy a csoportban, aki rendelkezik a  a vezetési képességek kombinációjával, hogy mások megkíséreljék követni az utasításukat.

Vezetői programjaink főbb témái:

  • Stratégia alkotás

  • Szervezeti vezetés

  • Változások menedzselése

  • Döntéselőkészítés

  • Teljesítményértékelésekre felkészítés

  • Munkatársakkal kapcsolatos élethelyzetek kezelésében tanácsadás

  • Vezetői szerep-személy egyensúly kialakítása

  • Vezetői kommunikáció

Ugrás az oldal tetejére

© Minden jog fenntartva!

A www.4youconsulting.hu weboldal teljes tartalma, kifejezetten de nem kizárólagosan az idézetek, tematikák, terméknevek, módszertani leírások, know how-k a 4YOU COACHING Kft. szellemi terméke és tulajdona. A www.4youconsulting.hu tartalmának másolása, felhasználása nem engedélyezett. Idézetként történő felhasználás esetén nem módosítható az idézett tartalom, és megjelölendő a 4you coaching Kft., mint jogosult, a honlap címe www.4youconsulting.hu és a pontos forrás.